De godaste chokladbollarna

De här chokladbollarna är enligt mig de tveklöst godaste. Dessutom är de fria från gluten, mjölk, ägg och vitt raffinerat socker.
Ingredienser (4 stycken större)
12 stora färska kletiga dadlar
1 dl glutenfria havregryn
1/2 dl hasselnötsmöl
2 msk rå kakao
1,5 msk kokosolja
1/2 tsk äkta vaniljpulver
1 tsk espresso
Rostade kokosflingor (att rulla bollarna i)
Utförande: Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa. Rulla smeten till bollar som du sedan rullar i rostade kokosflingor.IMG_5027

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s