Soligt mellis och tips på glutenfritt bröd

IMG_5109IMG_5078Om det är något jag tycker är roligt så är det att experimentera i köket.
Men det är inte alltid man har tid att stå och baka och då är en bakmix suverän. Därför blev jag så himla glad när jag upptäckte att Urtekram kommit med en ekologisk mörk brödmix som är både glutenfri och vegansk.  Det enda man behöver tillsätta är vatten och de blev riktigt goda. Enligt paketet skulle man få ut 24 stycken men jag ville ha lite större bröd och fick bara ut 17.
De fick agera finfint mellanmål häromdagen med basilika & avokadoröra, naturell soyghurt med vaniljpulver, varma hallon, äppel/mangopuré och torkade mullbär.IMG_5138


IMG_5142

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s