Rödbetskräm

IMG_6343Ju mer färger på tallriken desto bättre! Jag älskar färgstark mat och hur glad blir man inte av den här underbart cerisérosa rödbetskrämen?! Klar på en minut och dessutom proteinrik tack vare silkestofun. Balsamvinäger och rödbetor gifter sig riktigt bra smakmässigt tycker jag och sedan tamarisojans sälta för att bryta av det söta.
Jag åt den tillsammans med ett hopsläng utav de rester som fanns hemma: kokt quinoa stekt i kokosolja med gurkmeja, vitlök, chili, zucchini, edamamebönor och stora vita bönor. Både en fröjd för ögonen och smaklökarna!
Ingredienser:
1 kokt rödbeta
1 dl silkestofu
1 tsk balsamvinäger
1 tsk tamari
1/2 tsk agave
Örtsalt
Utförande: Lägg alla ingredienser i en skål och stavmixa det slätt. Klart!IMG_6348

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s