Veganska tranbärs & havrekakor

IMG_6832Soliga eftermiddagar är som gjorda för en mysig fika i det milda vårljuset. Dessa små kakor blir krispiga utanpå men härligt sega inuti och är goda ihop med ett stort glas hemmagjord mandelmjölk!IMG_6823

Ingedienser (16 stycken små)
3 dl certifierat glutenfria havregryn
2 dl torkade tranbär
3 msk kokossocker
4 msk hampaprotein med vaniljsmak
4 msk mandelmjölk
3 msk kokosolja utan smak
2 krm äkta vaniljpulver
1/2 tsk kanel
1 nypa havssalt
2 krm bikarbonat
Utförande: Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Häll sedan ner mandelmjölk och kokosolja. Mojsa ihop smeten med händerna och rulla till små bollar som du plattar ut till kakor. Sätt in dem i ugnen på 200 grader i ca 13 minuter.
Låt dem svalna helt innan servering.IMG_6827

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s