Tamarirostad brysselkål & pumpa med citronmarinerade belugalinser och rökt tofu

Det har varit lite tyst här ett tag och vi är redan inne i slutet av November. Jag har ytterligare en resa till Japan att väva in i minnesbarken och om en månad är det jul!
Här kommer ett tips på en väldigt god kombination jag lagade för ett tag sedan för att lysa upp novembermörkret.img_8890

Tallriken rymmer:
– Ugnsrostad brysselkål och hokkadipumpa (butternut eller sötpotatis fungerar också bra) marinerad i tamarisoja och hackad färsk salvia
– Citronmarinerade belugalinser
– Stekt rökt tofuimg_8905

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s